Ett måste

Något jag blivit helt besatt av just nu är hörlurar. Har typ alltid ett par i fickan, så himla praktiskt bara. Lyssnar alltid på musik på mattelektionerna, annars fungerar inte min hjärna knappt.. undrar hur dom gjorde förr i tiden när man inte kunde lyssna på musik?
 
 
 
 

plastikoperationer

Plastikoperation, läppförstoringar, botox m.m är väll ord som alla har hört gissar jag på. I skolan just nu fick vi välja ämne till en slags uppsats, och då fanns just plastikoperation med som ett ämne. Varför jag valde det är b.la för att det är en väldig het trend just nu att göra detta. När man frågar någon vad dom tycket om just plastikoperationer så svarar dom oftast "-inte så bra" eller "-bara om man blivit skadad på något vis" , men alltså det är ju oftast inte så dom tänker igentligen. Jag tror att minst 1/3 av alla ni som läser detta inlägget någon gång har funderat ut något ställe på kroppen som ni tycker är lite annorlunda och så har ni lagt en svag liten tanke om hur man kanske skulle kunna se ut om man gjorde den där lilla operationen för att fixa till det.
Min åsikt om plastikoperationer är att, om man är missnöjd och faktiskt mår psykiskt dåligt av någon sak på kroppen, gör det då, om du vill. Om du däremot inte är missnöjd med dig själv, men någon annan är det så tycker jag absolut inte att man ska gör det, för då gör man det inte för sin egen skull.
 
 

Kanske är dags för ett inlägg!

Kör igång och bloggar lite nu då. Vet inte riktigt vad jag har för ursäkt till varför jag inte har gjort det.. antar bara att jag inte orkat, haha men nu så!
 
Idag var det skoljoggen på morgonen. Alla i klassen hade värst rå-träningsvärken efter idrotten igår, så vi var nog lite sega allihopa. Innan lunch räddade brandlarmet oss från en tråkig engelska lektion, vilket var uppskattat. Orkade inte rida idag för jag är helt mör i kroppen (kan man säga mör?;)) men gick iaf en promenad med våran ena hund, så när mina kompisar frågar vad jag gjort idag, kan jag säga det.. haha. Kör på med fler inlägg senare antar jag hejdååå
 
 
 

Morgon!

Nu har vi skoljoggen först idag... orkar inte
 

Dressyr

kom hem från skolan för ca en halvtimme sedan. Har ätit lite och så.. Har telefon tid med sjukhuset nu klockan 4 så stallet få vänta lite. Tänkte iallafall rida dressyr idag med lite bommar. Hörs senare!
 
HAHAHAHAHA, han tycker om mig såååå <3 
 

HAHAHH!

 
 

Idooool

Passet idag

Flip var så himla pigg och vände säkert 79 gånger och skulle springa hem. Så det var kanske inte det bästa passet idag.. Vi klättrade oxå i lite backar mm.. Så lite nöjd är jag med dagens pass ändå. Imorgon blir det dressyr. Kan medela att jag ska träna för Camilla på söndag så det blir litet ändringar i schemat. Så på söndag blir det dressyr träning i Blomstermåla.

Skogen idag

Idag ska jag rida lite i skogen. Och galoppera mycket. Mitt mål är att kunna samla honom så mycket det går, för han vill gärna bara springa. Och det är det vi ska träna på idag. uppdaterar toligtvis om hur allt har gått senare ikväll. Tänkte även fortsätta träna galoppfattningar får halt, skritt och väldigt samlad trav tills allt sitter till 100!
Lagom söt bild från gårdagens pass ;)

Seven games

Har testat mig på något som heter The seven games tillsammans med Flip. Igår körde vi den första leken.
Friendly game - Vänskapsleken.
Denna leken går ut på att du sak kunna ta överallt på hästen. Även på lite känsligare ställen som insidan av låren och öronen mm. Du ska även kunna utsätta hästen för saker som kan tyckas vara farligt, som pastpåsen i mitt exempel.

Detta var första gången vi gjorde detta. Så förvänta er inte för mycket.. Men övning ger färdighet. Ska självklart göra resten av de 6 lekarna och får se om jag filmar dem. Men är är första leken så varsågod!



Film

... Kommer från dagens markpass imorgon på bloggen. Håll koll! 
 
 

The seven games.

Tänkte börja med något som heter the seven games. Eller de sju lekarna med Flip. Jag vill skapa ett starkare band mellan oss och tänkte att det kan vara bra början. Berättar mer om det sen. 
 
Såhär ser upplägget ut för Flip denna veckan. 
 
Vet att det har vart extremt dålig uppdatering. Men det har inte funnits något intressant att skriva om. Men helt plötsligt kommer det massa ideer och då bloggar man. Så får se när det blir... ;) ha det bara sålänge! 
 

Måste göras!

 

Hemma idag

Hemma från skolan idag. Hostar upp mina lungor och lever på glass. Thats life. Sitter och nöter svenska Hollywood fruar, haha. Hörs senare när jag har något mer intressant att berätta om. Puuuuss
 
 

Före - Efter

Borstade bara honom idag. Länge och noggrant, som han förtjänar. 
 
Före
 
Efter
 

idag

idag var jag i skolan som vanligt. Efter skolan fikade jag med mammis och sen åkte vi hem. Red ett dressyr pass med lite bommar senare ikväll och det gick ganska bra. Imorgon ska jag till camilla med Ellie så får se hur hon sköter sig där. Ha det bra så länge, puuss
 
....bilderna funkar inte just nu.. men slänger in någon bild så fort det funkar..// carolina
 
 
 

ni har väll inte glömt bort tävlingen?

Hoppas inte att ni har glömt att vara med i tävlingen som avslutas i slutet av denna månaden.Den går ut på att vara den mest aktiva läsaren och kommentera och kika in här på bloggen ofta! :)
 
 
detta är vad du får välja mellan att vinna..:)
 
 

Hemma

Åh mår inte alls bra idag. Huvudet dunekar och halsen bränner.. Men kämpade mig igenom skoldagen ändå, och nu sitter jag här. Troligtvis blir det en sväng in till Kalmar idag för att byta sakerna och köpa lite annat också kanske. får se. 
 
Tänkte rida Flip idag med om jag orkar. Ska iallafall dit och ge honom mat och gos. Sen får vi se vad som händer. 
 

natt

helloo! ja,updateringen blev ju lite siådär idag,men iaf. Idag har jag inte gjort så mycket, men har avrit ute hela dagen så har inte hafft tillgång till något bloggbart.. ;) Ellie gjorde jag ju inte så värt mycket med så att det finns ju inte så mke mer att säga om den saken. Nu ikväll har jag och Saga pratat om framtiden tillsammans och planerat en massa,höhöh.. Nu ligger jag i sängen och kollar på pll i väntan på att mitt blöta hår ska torka och jag kan sova några timmar innan skolan. 
 
förrästen kan jag passa på att berätta att på söndag är det tävling, igen haha. Var igentligen inte så värst planerat, men det ligger bara ca 10min härifrån så vi tänkte passa på nu innan vinteruppehållet. Startar iallafall Lc:1 och Lb:1 där också,får väll se om det går liks bra som den igår. Nu ska jag iaf sova tror jag.. godnatt.
 
Hittade en söt bild på en av mina kaniner sen när hon var liten, var tvungen att visa er.. sötnöten.. :)
 
 

Trööötter

Sov i Ronjas stuga inatt. Sååå kallt! Men vi är glada ändå. Idag är jag så trött så orkade inte rida. Testade flugtäcket och padden och allt var förstort, My luck. Blir troligtvis att åka och byta det imorgon. Släppte bara Flip i padocken idag så han skulle få springa och leka.. Men jag tror inte det var så uppskattat då gräset i kanten av ridbanan var roligare. Haha busen ;) 
 
 
 

Snyggaste tränset

Åh det snyggaste jag har sett på länge! Måste ha! 
 
~ Glen Gordon Diablo. 
 

trött

Vet inte riktigt vad jag ska hitta på idag. Med Ellie ska jag nog bara gå lite tror jag, så att hon slipper världens träningsvärk. ska iaf försöka hålla bloggen uppdaderad med hur det bla går med fårhuset och lite annat sånt som jag gör nu under dagen. Kom nyss på att det är skolan imorgon,noo.. är verkligen inte någon morgonmänniska, det var knappt att jag vaknade igår när jag skulle upp och tävla, då snackar man extremt död.. ;)
 
någon gammal bild på världens mysigaste katt, gäsp!
 
 

Tävlingen

Idag var det ju då somsagt tävling i torestorp. Tävlingen började nån gång vid kl 9 tror jag och vi kom dit runt 8 för att gå till sekriteriatet osv. Tävlingsplatsen var som en stor plats där man bara byggt tre stycken paddockar och slängt in ett fikahus på det, men jag gillade det faktiskt. Jag är dunder nöjd med hela denna dagen, verkligen! 
 
 
L:c1 Vinst!= När vi kom,och under L:cn så var det verkligen hur dimmigt som hellst! När man stod på parkeringen så såg man knappt paddockarna ens, fast dom var kanske 20-50m bort bara. Pga detta var Ellie under framridningen ganska så spänd och ville inte riktigt arbeta så värst i början, utan hällre stå och kolla in i den farliga skogen vid sidan av paddocken. Efter ett tag släppte spändheten och hon blev sitt vanliga jag igen. Programridningen gick verkligen kanon och var var  nöjd när jag red ut därifrån. Jag hade ju sett att de jag tävlade imot hade jätte fina hästar och jag var nästan helt inställt till att, jag helt enkelt får acceptera att jag nog inte kommer få någon placering idag. Inte för att det är ett dugg viktigt för mig endå, men iaf.
Slutade med en vinst och jag var helt i chock tillstånd. Kan ni förstå att jag aldrig kommit 1a i någon lokal förut? alltså lyckan! 
 
 
två bilder från Lcn, ni ser dimman va?
 
L:b1 3e placering= Efter Lcn blev vädret finare och nästan lite varmt. Under morgonen hade jag liksom gått omkring med sockor, mössa och vantar, och nu helt plötsligt blev jag nästan solbränd.. klimatförändringar eller..? ;) Under framridningen red jag inte så värst hårt utan stämde bara av med henne att hon var uppmärksam på mig. shit vad fina hästar det kommit nu! L:a hästarna var på ingång och jag kände bara hur jag tänkte, ojdå.. men vi red rundan och rundan gick super, precis som den förra. Låg etta en bra stund, men sen i slutet blev jag totalplacerad som 3a, vilket är bara helt wow! Är som sagt helt underbart nöjd med denna tävlingsdagen, finfina Ellie!
 
(kommer lite i en knasig sits på denna bilden :))
 
 
 
prisutdeningen i Lcn :)
 
 

ojojoj vad jag är dålig på att uppdatera!

Shiet! känns som om jag inte bloggat här på typ 1år eller något.. haft så sjukligt mycket annat att göra. Vad har hänt sen.. tisdags kanske? 
 
tisdag: Ellie vilade och jag handlade kläder
 
onsdag: Red Ellie lite lätt i paddocken bara för att få henne mjuk och fin tills torsdagsträningen hos camilla, hon var fin :)
 
torsdag: Ellie var super duktig och vi arbetade på bra. Camilla är verkligen en super tränare! hon hjälpte mig bl.a lite med min sits och att få Ellie i en snyggare tävlingsform, sen red vi igenom programen.
 
fredag: Red igenom Ellie löst i paddocken, tränade på snett igenom med galoppen då hon har en tendens till att vilja byta den där, men det löste sig fint, gjorde henne sedan tävlings fin och smörjde massa saken hela kvällen
 
lördag (idag): Tävling! lite smått chockad ponny hade jag idag på morgonen när vi lastade henne kl 7 och åkte iväg mot dressyr tävling.. hon ville ju ha gräs.. ;) Efter tävlingen så var jag jätte aktiv, konstigt nog.. så jag fick först en lektion av pappa hur man klipper gräset med åkergräsklipparen, sen började vi bygga lite smått till på får-vindskyddet. Imorgon ska vi npg fortsätta med det tror jag, och om ni vill kan ni ju få se resultatet och hur det ser ut nu? Vet ju att dethär är en hästblogg,men det kanske kan vara lite intressant endå? 
 
Mer om tävlingen skriver jag i ett annat inlägg, som kan bli lite längre. Känns bra nu om jag kan lägga undan 15min till bloggen varje dag och kanske slänga in något inlägg då och då, saga är ju så duktig på det så jag får väll helt enkelt skärpa mig.
 
Har ju säkert missat hur mycket som hellst nu,men det får väll komma med tiden helt enkelt. 
 
 
En bild sen onsdagskvällen, snygg häst.. men mig behöver vi väll inte nämna någonting om? ;)
 
 
 

Dagens inköp!

Köpte ett ljusblått flugtäcke från Biltema med magplatta. Och en padd med inlägg så man själv kan bestämma vart man vill padda upp sadlen. Tyckte att Flip sadel glappade liite gran bak. Hästarna ändrar ju om sig i ryggen hela tiden, så köpte en padd för att vara på säkra sidan tills han har byggt lite mer muskler i ryggen. 
 

Skrittat ut.

Passet igår blev hårdare än tänkt.. Så han har säkert träningsvärk idag så jag skrittade bara ut en snabbis för att han skulle få röra lite på sig. Nu ska jag iallafall till hööks och köpa flugtäcke bland annat. Visar såklart er sen. Höööörs!
 
 

Hag bilder!

Direkt när man kommer in i hagen till vänster.
 
Direkt när man kommer in i hagen.
 
 
Uppför den lilla kullen.
 
Sedan går det in lite i skogen med men det tog jag inte kort på. Men så ser Flips hage ut. Ganska så stor.. 
 

Steget ska man inte klaga på

 

Fredag!

Wooho! Helg :D Idag fick vi sluta tidigare.. Så istället för att sitta och vänta på bussen i en halvtimme så gick jag hem. Så nu sitter jag i soffan och samlar kraft för att senare åka till stallet och rida! Bilder på hagen kommer idag, det var önskat. Så håll utkik :) 
 

Ändrade planer

Flip var så seg och trött idag, så jag beslutade att rida i skogen istället. Jag tränade på att länga galoppen mycket! Och så klättrade vi lite i backar. Han är så duktig lilla prinsen ;) 
 
Imorgon är det fredag, woohoo!! Då tänkte jag rida dressyr passet istället. Tänkte lägga ut 4 bommar på en volt och träna på att lyfta innerbenet lite extra och trampa under. Sedan ska jag hem och lägga mig på soffan och dö av trötthet.
 
 
 

Äntligen hemma!

Har varit den segaste dagen någonsin idag! Men är är jag äntligen hemma. Vi fick veta denna veckan att vi ska åka till Polen i slutet av Maj nästa år. Det kommer bli azuum! Vi ska mellanlanda i Tyskland och shoppa lite och så.. Sen åker vi vidare mot Polen. Det värsta är att vi åker buss hela vägen, samt sover i bussen. Vilket inte kommer gå alls.. Men men, vi ska åka till auswitch birkenau, det största förintelse lägret. Det kommer bli hemskt att få se allt på riktigt men ändå väldigt spännande. Kul att få åka till ett annat land med, jag som nästan bara har varit i Sverige.. 
 
 

Torsdagar..

Åh tycker inte om torsdagar alls.. Man är alltid så trött och orkar ingenting. Och så har vi mest lektioner den dagen.. Och INGA raster.
Det ända som är någorlunda bra med torsdagar är att det är fredag dagen efter. Nu vet ni.. 
 
Tänkte rida lite dressyr med Flip idag. Får se vad vi tränar på. Det är sånt som märks. Tänkte rida med lite bommar iallafall så han lyfter på benen! 
 
 
 
 

Flip och nya flocken.

Idag har jag inte ridit något utan han har fått vila. Fick höra idag av stallägaren att han har sprungit runt i hagen i flera dagar i sträck för att slippa undan alla flugor och bromsar, stackarn! Måste fixa ett flugtäcke nu så fort som möjligt. Tills dess får jag ta flughuva och massa spray. 
 
Idag har han även släppts med den nya flocken för första gången. Alla skulle nosa på han samtidigt så han fick nog lite klaustrofobi och var lite sur.. Men sedan när dem hade lugnat sig lite så gick allt bra. Nu har han största hagen EVEER!
 

det jag köpte -till mig

Slänger in bilder nu på lite av det jag köpte här på bloggen.. enjoy eller något :)
 
jacka-vero moda
 
 
Väska-deichmann
 
 
 tröja-bikbok
 
 
 
kass bild,men tröja- H&M
 
 
Halsdu-Gina 
 
 
 

Våga stå upp för dig själv!

Seriöst dag ut och dag in ser jag folk sitta tysta, folk som igentligen har så mycket att säga men är rädda för vad folk ska tycka. I skolan bland annat är där man tänker på det mest. På lektionerna, vissa tar över trycker ner dem som inte vågar stå upp för sig själva och dem är fortfarande tysta och tar deras skit. framför allt är det tjejer. Komigen nu, girlpower! Vart har den tagit vägen? Jag säger inte att jag är den som alltid säger vad jag tycker och står upp för mig själv alla gånger.. För ibland är det jag som är den tysta och tar all skit. Jag vet att det kan vara svårt att säga vad man tycker och tänker. Men vad är det som gör att din åsikt är sämre än någon annans? Så kom igen nu! Du är fucking limited edition. Keep on fighting. 
 
 

blev ingen skolan för min del

Nähepp.. Hade ont i huvudet när jag vaknade också, så fick stanna hemma idag. Ska se om jag mår bättre tills ikväll då jag verkligen vill rida Ellie. Jag harinte berättat det, vet nt varför, men nu kan jag ju passa på. På lördag är det tävling på schemat!  En dressyrtävling i torestorp.
Vi ska starta Lc och Lb, får se hur det går. Även ifall Ellie varit lite sådär rädd ibländ har hon endå varit sjukt fin och då tänkte vi att vi får helt enkelt passa på ny innan vintern kommer och alla tävlingar försvinner. Får se hur det går, kan ju gå helt åt pipsvängen vad vet jag, men få hålla tummarna! pappa filmade ju när jag red i förrgår, så jag tog lite screenshots ur den filmen för att ni skulle få en chans att se på ett ungefär hur hon såg ut. Dock har jag inte mobilen på mig,utan den är på pappas jobb, så får helt enkelt vänta tills nån annan gång med dom bildena. 
 
Bild sen när vi kommit hem från förra dressyrtävlingen i nybro. Tävlade också Lc o Lb då och kom 4a i båda klasserna har jag för mig.
 
 
 

Värsta migränen på länge

 
Gud alltså.. Kom hem från Kalmar,hannsätta mig soffan i typ 2min och sen fick jag ett gudomligt jäkla migrän anfall typ. Mina ögon har knappt hängt med varandra och huvudet har bultat, tog panodil för ett tag sen,så nu mår jag liitebättre..
 
Är iaf nöjd med det jag köpte idag,så får väll tänka på det nu,istället för att tycka synd ommig själv. Hoppas jag kanhåg till skolan imorgon, har ganska roliga lektioner. Visar vad jag köpt i ett annat inlägg, godnatt :)
 
 
 
 
 
 
 

Flip idag.

Idag skrittade vi ut i skogen som sagt. Jag red barbacka och aj säger jag bara. Haha, han var pigg och glad och allt gick toppen! Har faktiskt inte så mycket mer att säga om dagen.. 
 
Nu blir det plugg! Biologi och lite engelska. Vi hörs! 
 
 

Stallet nu

Skolan idag gick hyfsat fort, fick skjuss av Carros farmor hem idag så slapp åka bussen, yey! Tänkte åka till stallet nu så vi hörs sen. 
 

Skola.

Nu är jag i skolan.. Ganska så lugn vecka ändå. Har bara glosor i engelskan tills på torsdag och några sidor i biologiboken. Det är bra för då kan jag tillbringa mer tid i stallet. Idag ska Flip skrittas i skogen. Tänkte även klättra i lite backar och bygga lite muskler. Flip är så himla pigg när man rider ut. Sen när man ska vända och gå hem så går han sakta för att han tycker det är så roligt. Oftast brukar det vara tvärt om.. Bus ponny! 
 

vad händer?

Hejsan! nu efter skolan ska jag åka in med min farmor till kalmar och handa käder osv så bloggningen här kanske blir lite sisådär från min sida. Ellie kommer ju pga det få vila, men det tycker hon nog bara är skönt.
 
Vet faktiskt inte riktigt vad jag ska köpa, har funderat på ett par primeboots..dock är ju dom ganske dyra så får se om jag köper dom antingen för mina egna pengar, eller köper ett par liknande skor utan själva märket. Sen blir det väll lite tröjor och annat sånt kul som man alltid behöver, juste! har glömt att berätta vad jag fick ifrån ullared. Dock var det inte något speciellt utan det var ett fleecetäcke till ellie, ett dressyrspö, ett par vinter ridhandskar, en varm dun-jacka och lite annat skoj.
 
Nu ska jag drömma mig bort i primebootsens värld ett tag till,mums!
 
 
 
 
 

ojojoj detta ridpass!

Hej!
Ridpasset idag, säger bara wow! Var så himla skeptisk till att rida idag, eftersom hon varit så knasig de senaste dagarna, typ som letat efter läskiga saker och så.  Jag bad pappa att vara med och kolla, aa pga det hon hållit på med och så. När jag hämtade sageln och sadlade var det soligt och helt vindstilla,men när jag gick ut sen så var det värsta orkanen. my luck! Men när jag red gick hon som en gud alltså. Var mjuk överallt,lite rädd i hörnen, men det var inte värre än att jag fick klämma lite mer med benen där. Sjukt nöjd med detta ridpass iallafall,det kan jag nog leva på länge!
 
En annan nyhet som jag fick veta alldeles nyss efter att ett par jägare varit här och pratat med pappa är att dom såg en VARG här igår! får hålla utkik så jag inte blir uppäten ikväll när jag ska ut och fodra hästarna.. kankse därför dom varit lite extra tittiga och rädda, vem vet? läskigt iallafall...
 
 
 
 
 

Dagens pass.

Idag hoppade jag Flip. Hade ingen som kunde fota eller filma så kommer ingen film. :( Men han var jätte duktig! Gjorde galopp ombyten så fort jag bytte varv i galoppen vilket kan vara både bra och dåligt beroende på om man hoppar eller rider dressyr. Jag vill ju även att han ska kunna galoppera förvänd galopp och inte byta. Men det är sånt man får träna på. Men jag är nöjd med dagens pass. Han var mjuk och fin lite för snabb i svängarna men det är nog mest mitt fel, Hehe. 
Knoppade honom med. Det regnade när jag skulle rida så drog ut på tiden lite. 
 
 
 
 

B-vitamin

Har börjat att ge Flip lite B-vitamin nu eftersom att han har börjat sätta vinterpälsen. Tycker det är viktigt med lite extra energi nu när han både sätter päls och tränas. 
 

Onödigt inlägg

Sitter och väntar på mammas jobb på att hon ska bli färdig,hörs senare :)
 
 
 

Haha,

 

Planen för Flip idag.

Idag hade jag tänkt att hoppa lite. Tänkte köra 5,5 an bara för att känna lite på honom och så.. Flip är en sån ponny som man verkligen måste rida hela vägen fram till hindret vilket jag måste träna på.  Vi får se hur det går.. Fick ju förfrågningar om att ni ville se bilder på när jag red. Ska jag försöka att filma lite när jag hoppar i eftermiddag? 
Bästa hoppövningen, helt klart! 
 

vintern kommer snart..

 Något jag absolut inte ser fram imot är vintern. Alltså, den är bara kall och jobbig, finns nog ingenting bra med den alls. Kalla mornar, när man kommer hem från skolan är det kolsvart och man hinner aldrig rida, inte för att det går att rida iallafall, eftersom snön är antingen så hård eller så hal och blaskig. 
Plus att Ellie alltid blir galen om vintern, vet inte varför men det blir hon alltid. Liksom det är som om hon har så mycken energi så att det slår slint i skallen på henne. 
 
Det ända som kanske är pyttelite bra är väll isåfall att man kan ta fina bilder i snön dock har jag ju såklart inga på min dator men jag tog faktiskt några förra vinterna..hmm..
 
 
Carmen får agera modell i detta inlägget, har ni sett att hon har som små fingeravtryck mitt i den stora bläsen förrästen? 
 
 
 
 
 

ridningen idag

ridpasset idag gick sådär. mamma och pappa var inte hemma utan jag sa bara till min syster Louise att jag skulle rida en stund. Det ösregnade,vilket det gjort nästan hela dagen här, men jag satte på mig regnkläder och ellie fick ett täcke så gick vi ut sen.
Hon var i princip rädd för allting,haha. Nä men på en långsida tyckte hon att det var skitläskigt så hon höll på att spänna sig o greja,men jag klarade mig ;) Hon var inte så värst stel eller så,utan bara spänd imällanåt. Men red iallafall i ca 40min kankse, och tur hade vi med vädret också för efter framskrittningen slutade det regna,och precis när vi gått in började det igen!
 
en gammal bild sen 2011 tror jag. Man måste ju variera sig lite ;)
 
 

Månadens läsare

Vi tänkte starta något som heter månadens läsare. Det är lite som en tävlig kan man säga.. Den som kommenterar mest, sprider våran blogg genom länkningar oså på sin blogg mm, har chansen att vinna fina priser! Vi tänkte börja lite smått men priserna stiger för varje gång i takt med att bloggen växer. 
 
Regler:
*Max 4 komenterer per inlägg. För att motverka spamm. 
 
*När du har länkat våran blogg kommentera att du har gjort det så vi kan gå in och kolla. (inget krav att länka men chansen att vinna blir större) 
 
*Måste kommentera med namn. Så alltså inga anonyma kommentarer. 
 
Vinnaren kommer utses den 29/9, så kämpa på nu och kommentera och sprid! 
 
Priser:
Häst: Gummiboots för häst finns i färgerna: Röd, vit, svart, lila, grön och orange. Strl S, M, L, XL. 
 
Ryttare: Pippi sockor, Sköna att ha på vintern kalla dagar i stallet. Finns i färgerna: Vit, röd och blå. Strl: 25/29, 30/34, 35/39 och 40/44. 
 
Den som vinner får alltså välja om den vill ha ryttar priset eller häst priset. 
 
Om du länkar oss,ta gärna med denna bild om du vill:
 
 
 
 
Tycker ni att detta låter som en kul grej? NU KÖR VI! 
 
 
 
 

Håll koll

Stor nyhet på G. Hope u like it! Vi har lagt ner mycket tid på detta så håll koll nu. Tidsinställt inlägg släpps om en timme.
 
 

Träningen idag.

Det blåste otroligt mycket när jag red. Så fokuset var på alla presenningar mm som fladdrade men jag fick ut det jag ville ifrån passet så jag är nöjd! 
 
Jag började med att skritta fram med Lc:1:an ställa och böja lite och få han fram för skänklen. Sedan joggade vi igång lite och gjorde lite öppna och skänkel vikningar. Jag vill att han ska bli mer fram i galoppen och verkligen våga ta stöd mer på bettet! Så jag tränade mycket tempoväxlingar från trav till galopp från galopp til skritt osv.. Tränade även på att länga och korta galoppen och försöka få han att verkligen trampa under sig. Sedan galopperade vi över lite galopp bommar. Det var väl ungefär passet idag! 
 
 
 

ullared

Hej! Just nu är mamma och pappa i ullared och köper saker. Får se om dom köper någonting på min lilla lista, isåfall visar jag er såklart. Nä nu ska jag ut och mocka färdigt, fastnade vid tvn och mtv music awards eller vad det nu heter.. go miley, haha
..den öppna munnen är väll härlig? ;)
 
 

tips för att få inspiration till bloggen

Hej! Nu när man har haft bloggen ett tag, tänkte jag dela med mig av hur jag får min insperation till inlägg som ska upp här på bloggen, för alla som har/haft blogg ett tag,har nog varit med om att de inte har något att skriva om. här är några av sakerna jag gör..
 
~kollar in galleriet på datorn efter någon bild, som jag sedan kan skriva om
 
~ibland får man ju, jag vad ska man säga.. överflöd av ideer, då kan man skriva ner dom som anteckningar på mobilen, och sedan kolla där lite titt som tätt.
 
~skriva om "mode", det funkar alltid!
 
~kolla in andra bloggar och sedan få insperation av dom
 
~såklart, skriva om dagen, ridningen, kanske något åsikts inlägg?
 
Eller bara...
 
 
...Slänga  in en as rolig natthumor-bild.. ;)
 
 
 
 
 
 

Galopp träning.

Nu kör vi hårt dressyr/markarbets pass med fokus på galoppen. Hörs sen!
 
 
 

Teamcasa

Don't Dream your life, live your Dream.

RSS 2.0